Квартал Смирненски е непроходим. За това съобщават читатели на Plovdiv24.bg. Следобед,

...
</TD
>Квартал Смирненски е непроходим. За това съобщават читатели на Plovdiv24.bg. Следобед,
Коментари Харесай

Смирненски е непроходим! Шофьори: Изведнъж всичко спря, този пробив взе да ни излиза през носа

Квартал " Смирненски " е непристъпен. За това оповестяват читатели на Plovdiv24.bg. 

" Следобед, 17:00 ч., час пик. Чакам търпеливо нормалното запушване по " Хаджи Димитър " и внезапно всичко спря. И по този начин 20 минути. Автобуси, коли - никой не помръдва, нито сантиметър. Леко оживление и се натъквам на знак за затворена улица. Супер е, че работят по новата права към Кичука, само че най-малко да бяха предизвестили. Родителите на деца в ясли и учебни заведения са най - засегнатите... ", оповестява ни раздразнителен пловдивчанин на публицистичната поща.

Друг жител пък ни изпраща видео от ул. " Васил Бараков ". През нея водачите пък минават през иглени уши, с цел да доближат до ул. " Царевец ".

Припомняме, че от през днешния ден се затваря за придвижване бул. " Хаджи Димитър ", отваря се ул. “Солунска ", както и ул. “София ", която ще обслужва единствено живущите в региона на подлеза " Модър-Царевец ".

Очаква се кръстовището на “Царевец ", “Солунска " и “Хаджи Димитър " да бъде изцяло приключено и пуснато в употреба на 8 юни 2024 година

Затварянето на бул. " Хаджи Димитър " е обвързвано с построяването на шахта на Южния обходен колектор, която е последната част от плана на ВиК в зоната на към този момент построената нова пътна връзка сред " Западен " и " Южен ". Шахтата ще е подготвена до 23 май.

" Идиотска работа. Този пробив взе да ни излиза през носа и това е май от некадърната работа на ръководещите. Браво, поздравления за сполучливо скъсаните  нерви на съгражданите. Да бяхте поставели знаци за неразрешено паркиране по ул. " Атон " най-малко седмица преди този момент, с цел да стане двупосочна ", на мнение пък е различен жител.



За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР